ΕΛ
| EN |

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και το προσωπικό μας είναι καθόλα καταρτισμένο προκειμένου να σας παρέχει συμβουλές για το τι χρειάζεται ο χώρος σας.

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε προκειμένου να επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα για εσωτερική και εξωτερική σκίαση για τον προσωπικό σας χώρο.

EXPLORE OUR SERVICES

Eπαγγελματικές Συμβουλές

Βρισκόμαστε στον χώρο της κατασκευής των blinds 20 χρόνια και προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας προϊόντα. Η ανάγκες του αγοραστικού κοινού για εσωτερική και εξωτερική σκίαση καλύπτονται από την εταιρεία μας με μία ποικιλία επιλογών για μέγιστη προστασία και εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε στον χώρο σας ένα άνετο περιβάλλον για διαβίωση.

Μέτρηση του χώρου σας

Η ακρίβεια είναι πολύ σημαντική για το άψογο αποτέλεσμα που επιδιώκουμε. Η ομάδα μας έρχεται στον χώρο σας προσφέροντας υπηρεσία επιμέτρησης και αποφυγή λαθών στις διαστάσεις.

Εγκατάσταση στον χώρο σας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στον χώρο σας προκειμένου να εγκαταστήσει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει και έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τον δικό σας χώρο.

Υπηρεσία συντήρησης

Παραμένουμε στη διάθεσή σας προσφέροντας υπηρεσία συντήρησης για τα προϊόντα και τις κατασκευές που έχετε επιλέξει από την εταιρεία μας για τυχόν φθορές που θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον.