ΕΛ
| EN |

Για Εμάς

Η εταιρεία μας Alpha Blinds πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά πάνω από 20 χρόνια όσον αφορά στην κατασκευή blinds και τεντών διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και συμβαδίζοντας με τις μοντέρνες προσθήκες στον χώρο αυτό.

Προσφέρει λύσεις για εξωτερική και εσωτερική σκίαση χώρων με μέγιστη προστασία από τον ήλιο και άλλους καιρικούς παράγοντες επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας και δημιουργώντας ένα άνετο σπίτι.

ISO Certified
Over 90 Collaborations all over Cyprus

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε την ποιότητα στις επιλογές σας και να προσφέρουμε λύσεις αφουγκραζόμενοι τις καθημερινές σας ανάγκες με συνεχή επιμόρφωση των επαγγελματιών που σας παρέχουν τις υπηρεσίες μας.

Φιλοσοφία

Η εξυπηρέτηση του κοινού είναι υψίστης σημασίας για τη φιλοσοφία της εταιρείας μας και του επιχειρηματικού μας πλάνου. Η κάθε ημέρα αποτελεί δέσμευση για εμάς ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα την ποιότητα, την τιμιότητα και με οικολογική συνείδηση.

Οραμα

Το όραμά μας είναι να παραμείνουμε πιστοί στην ποιότητα των προϊόντων μας και να αναπτύξουμε περεταίρω την επικοινωνία που «χτίσαμε» εδώ και δύο δεκαετίες με το κοινό.

Έχουμε 90+ συνεργασίες σε όλη την Κύπρο

Το δίκτυο των συνεργατών και των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται μέσα στα 20 χρόνια παρουσίας μας στην κυπριακή αγορά είναι μεγάλο και συνεχώς αυξάνεται.

Ας Συνεργαστούμε