ΕΛ
| EN |

Εργοστάσιο

Η εταιρεία μας διαθέτει εργοστάσιο κατασκευής προϊόντων εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Με τη συνεχή εποπτεία της παραγωγής διασφαλίζεται η αρτιότητα του αποτελέσματος και η Alpha Blinds κατατάσσεται στην ελίτ του κλάδου σκίασης στην Κύπρο.

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΔΩΝ

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή περσίδων και υφασμάτων και η προτίμηση του αγοραστικού κοινού όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον χώρο αυτό μας ωθεί συνεχώς στην εξέλιξη και στη βελτίωση των υφιστάμενων πρακτικών μας.

Στόχος μας είναι η μεγιστοποίηση της ευαρέσκειας που λαμβάνουμε από το κοινό και η διασφάλιση ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των εκάστοτε πελατών μέσα από σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες τεχνικές.

Βέλτιστη ποιότητα
Τεχνολογική πρωτοπορία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στοχεύουν στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την επιλογή του προϊόντος μέχρι την κατασκευή και την παράδοση στον χώρο του πελάτη.

Το εργοστάσιο της Alpha Blinds αναλαμβάνει την κατασκευή προϊόντων εξωτερικού χώρου διασφαλίζοντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με ακρίβεια και συνέπεια στις ανάγκες του πελάτη χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις καινοτόμες τεχνολογικές πρακτικές.

Βέλτιστη ποιότητα
Τεχνολογική πρωτοπορία