ΕΛ
| EN |

Κοινωνική Προσφορά

Αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας είναι να επανεπενδύουμε μέρος των καρπών της δημιουργίας μας προς όφελος της κοινωνίας. Αξιοποιούμε τα προτερήματά μας ώστε να προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ανθρώπους και ζώα.

Η κοινωνική μας υπευθυνότητα αποτυπώνεται σε αυτό που είμαστε και αντανακλάται σε ό,τι κάνουμε. Πράττουμε έχοντας κατά νου τους συνεργάτες μας, τους συνανθρώπους μας και την ευρύτερη κοινωνία. Θεωρούμε καθήκον μας τη βελτίωση των συνθηκών ζωής συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, καθώς και την ενίσχυση περιβαλλοντικών προγραμμάτων που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και των προϊόντων μας.

Μοιραζόμαστε αξίες
Αντιμετωπίζουμε κοινωνικά θέματα

Να συμμετέχετε. Να ενημερώνεστε.
Κάντε ουσιαστικές συνεισφορές στην κοινωνία μέσω της υπηρεσίας και της συμμετοχής σας.

Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και η συνεχής εξέλιξη των υλικών που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας, καθιστούν τα προϊόντα μας μία εξαιρετική επιλογή για χρήση σε ενεργειακά σπίτια και χώρους που θέλουν να είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, είναι εύχρηστα και με χαμηλότερο κόστος αγοράς και συντήρησης. Τα οικολογικά κτίρια δεν είναι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς την «τσέπη» του ιδιοκτήτη. Την ίδια στιγμή εξασφαλίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης για όλη την οικογένεια. Στόχος μας λοιπόν είναι να δημιουργούμε προϊόντα που να εμπίπτουν σε αυτό το σκοπό.